مهاجرت کانادا

مهاجرت به کانادا به عنوان یکی از کشور های توسعه یافته و با سطح کیفیت بالای زندگی همیشه به عنوان یک هدف برای بسیاری از اشخاص بوده است. آموزشگاه زبان ایران آکسفورد مهاجرت کانادا را از ۰ تا ۱۰۰ برایتان تشریح می کند و شما می توانید از اساسی ترین نکات همانند انواع مهاجرت کانادا، نحوه پر کردن فرم های مهاجرتی تا ترجمه مدارک تحصیلی یا شغلی آگاه شوید. ما شما را برای کسب نمره مورد نظر آیلتس و یا تافل خود راهنمایی می کنیم. آموزش آیلتس و تافل در آموزشگاه زبان ایران اکسفورد به صورت کاملا تضمینی می باشد. اما اگر دوست دارید مهاجرت به کانادا را به صورتی کاملا قدم به قدم و شفاف آموزش ببینید، متن زیر را حتما دنبال کنید.

درباره کانادا

Canada Immigration
Canada Immigration

شاید برایتان جالب باشد که کانادا دومین کشور پهناور جهان است و فقط ۳۳ میلیون نفر جمعیت دارد. می توانید تصور کنید که چه موقیعیت خوبی برای مهاجرت به کانادا فراهم است. کشور کانادا طولانی ترین مرزها را با کشور آمریکا دارد و هر روزه بسیاری از افراد از کانادا به آمریکا می روند. آموزشگاه زبان ایران آکسفورد قصد دارد کانادا را به عنوان کشور بسیار مهم و مقصد بسیاری از افراد برای مهاجرت برایتان مورد بررسی قرار دهد.

زبان رسمی کانادا

کانادا دو زبان را به عنوان زبان رسمی اعلام نموده است. زبان انگلیسی و زبان فرانسه زبان های رسمی کانادا هستند که در دادگاه های کانادا، در ادارات و موسسات دولتی مورد استفاده قرار می گیرند.

واحد پول کانادا

واحد پول کشور کانادا دلار می باشد. دلار کانادا از ارز های بسیار معتبر در جهان می باشد.

اقتصاد کشور کانادا

کانادا یکی از قدرتمندترین کشور ها از نظر توانایی اقتصادی است. آمریکا ذخایر بسیاری از فلزات گران بها را داراست و در زمینه های کشاورزی و دامپروری نیز بسیار موفق می باشد.

مهاجرت به کانادا

کشور کانادا از مهاجر پذیرترین کشور ها در دنیا می باشد. تخمین زده می شود تا یک دهه آینده تقریبا نیمی از جمعیت کانادا را مهاجرین از کشور های دیگر تشکیل دهند. دلیل اصلی انتخاب کانادا توسط مهاجرین را می توان رفاه بالای زندگی، استانداردهای کیفی بالا و هم چنین تحصیلات و کار در کانادا دانست.

شما انواع مختلفی از مهاجرت را می توانید برای کانادا در نظر بگیرید. مهم ترین روش های مهاجرتی به کانادا عبارتند از:

  • مهاجرت تحصیلی (ادامه تحصیل در کانادا)
  • مهاجرت نیروی متخصص FSW (Federal Skill Worker)
  • مهاجرت بازرگانان و سرمایه گزاران
  • مهاجرت با اسپانسرشیپ خانوادگی Family Sposorship
  • نیروی کارماهر کبک QSWP
  • مهاجرت به روش Express Entry

مهاجرت تحصیلی به کانادا

study in canada
study in canada

کانادا دارای دانشگاه های معتبری همچون دانشگاه York می باشد که از رنکینگ دانشگاهی بالایی برخوردار هستند. بسیاری از دانشجویان در سراسر جهان به دنبال تحصیل در دانشگاه های این کشور هستند. اگر شما هم دوست دارید در این کشور ادامه تحصیل دهید حتما این مطلب آموزشگاه زبان ایران آکسفورد را تا انتها دنبال کنید تا با تمام مراحل مهاجرت تحصیلی کانادا از ۰ تا ۱۰۰ آشنا شوید و بعد از آن هم می توانید برای کسب مدرک ایلتس خود در دوره های آیلتس تضمینی آموزشگاه زبان ایران آکسفورد شرکت کنید. برای مهاجرت تحصیلی به کانادا باید این مراحل را طی کنید:

انتخاب دانشگاه

 انتخاب دانشگاهی متناسب با شرایط هر فرد، کار بسیار مشکلیست. برای انتخاب دانشگاه در دسترس ترین روش برای افراد استفاده از رنکینگ هاست. نکته مهم در مورد رنکینگها این است که، هرکدام از متدولوژی متفاوت استفاده میکنند. برای همین ممکن است دانشگاهی در رشته خاصی در یکی از این رنکینگها دانشگاه اول باشد و در رنکینگ دیگری جز پنجاه تای اول هم نباشد. در نتیجه اگراین رنکینگ ها خیلی براتان مهم است سعی کنید از ترکیب چند تایی استفاده کنید. پیشنهاد ما روش فیلتر کردن چند مرحله ایست.

خوشبختانه با توجه به تعداد دانشگاههای بزرگ کانادا این روش بسیار خوب جواب میدهد. فایل اکسلی تهیه کنید و چهل، پنجاه دانشگاه اول که در لیست سایت   Webometircs هست را به ترتیب بنویسید. چند ستون با عناوین مختلف که اولویتهای دانشگاه و شما را مشخص میکنند، ایجاد کنید. مثلا در شهر یا استان خاصی بودن، فاند داشتن، حداقل نمره زبان و… در همان مرحله اول میبینید که کلی از این دانشگاهها فیلپ و از لیست شما خارج میشوند چون بطور مثال رشته شما را ندارند یا فرانسه زبان هستند. به وبسایت دانشگاهها مراجعه کنید و در بخش requirement ببینید شرایطی نظیر حداقل معدل، نمره زبان، Dead Lineها و… چگونه است. دانشگاه که با شرایط شما همخوانی ندارند را از لیست خارج کنید. با این روش فیلتر کردن، در نهایت در چند مرحله به زیر بیست، زیر ده و زیر پنج دانشگاه میرسید. در مرحله آخر سعی کنید حدود سه دانشگاه را که شرایط مناست دارند و فکر میکنید با توجه به تحقیقاتی که انجام داده اید شانس بالاتری برای پذیرش دارید اپلای کنید.

اپلای کردن در دانشگاه Apply Process

به پروسه اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه اپلای گفته میشود. به طورکلی اپلای برای دانشگاههای کانادا شامل موارد زیر است:

پذیرش کالج: معمولا به این صورت است که، مدارک تحصیلی و نمره زبان و در مواردی رزومه را از طریق پست یا ایمیل یا پرتال وبسایت، به دانشگاه میفرستید و بعد از بررسی، نامه پذیرش برای شما صادر میشود.

پذیرش مقطع لیسانس کانادا

معمولا به این صورت است که، دانشگاه از شما سابقه مدارک تحصیلی و ریزنمرات دیپلم، و یا سابقه

تحصیل دانشگاهی، نمره زبان، و بعضی دانشگاهها کارنامه کنکور را به عنوان Requirement تقاضا میکنند. از طریق پست یا ایمیل یا پرتال و سایت به دانشگاه میفرستید و بعد از بررسی، نامه پذیرش برای شما صادر میشود.

پذیرش در مقطع Master و یا دکترا کانادا

در این مقاطع دانشگاههای کانادا به دو صورت عمل میکنند. در بعضی از دانشگاهها ابتدا باید بعد از پیداکردن استاد با زمینه مشترک، با استاد مکاتبه کرده و احتمالا دعوت به مصاحبه اسکایپی شوید. بعد از تأیید پذیرش از سوی استاد، با بخش ادمیشن آفیس دانشگاه یا دپارتمان دانشکده مکاتبه میکنید. در بعضی دانشگاهها هم بدون نیاز به استاد مستقیما برای پذیرش اقدام میکنید. بعد از بررسی مدارک شما درکمیته ی مربوطه در صورت تأیید، نامه پذیرش برای شما ارسال میشود. مدارک لازم شامل ریزنمرات تحصیلی، رزومه، مقالات ژورنالهای داخلی و خارج، نمره آزمون آیلتس یا تافل زبان انگلیسی، Recommondation Letter، درمواردی نمرات  GRE یا  GMAT و هرگونه فعالیت علمی جانبی میباشد.

(Recommandation Letter)  توصیه نامه

توصیه نامه یا Recommendation Letter نامه ای از استاد یا مؤسسه کاری، که سابقه فعالیت با شما را دارد و به منظور معرفی شما است. بسیاری از دانشگاهها در مرحله اپلای این نوع توصیه نامه ها را از شما درخواست میکنند.

مصاحبه

مصاحبه یا Interview گفتگوی رو در رو و یا از راه دور از طریق امکانات آنلاین مانند اسکایپ بین استاد و متقاضی که به درخواست استاد انجام میگیرد و هدف از آن شناخت بهتر وضعیت متقاضی توسط استاد است.

 (Motivation Letter) انگیزه نامه

Covering Letter  یا Letter of Application یاLetter of Intent  و معادلهای اون مث ل Letter of Interest یا Motivation Letter به معنی نامه ای است که در آن قصدتان از تحصیل در کانادا و انگیزه خود از مهاجرت به کانادا را بیان می کنید.

ارسال مدارک برای دانشگاههای کانادا

دانشگاههای کانادا رویه های متفاوت برای دریافت مدارک فارغ التحصیلی و ریزنمرات دارند. برخی دانشگاهها با اسکن مدارک شما مراحل پذیرش را انجام داده و اصل مدارک را هنگام ثبت نام از شما تقاضا خواهند کرد. برخی دیگر در مرحله پذیرش هم نیاز به پست مدارک دارند. برای پست مدارک باید اصل مدارک به فارسی و ترجمه ی دارالترجمه، یا نسخه انگلیسی خود دانشگاه از مدارک، توسط دانشگاه مهر و موم شده و پاکت مهر و موم شده توسط دانشگاه یا توسط شما پست شود.

نقش مدرک زبان در مهاجرت تحصیلی کانادا

IELTS Toefl for canada
IELTS Toefl for canada

برای هر گونه کار مهاجرتی شما نیاز به ارائه مدرک زبان استاندارد از نظر آن کشور هستید. برای کانادا مدرک آیلتس و یا تافل قابل قبول هستند. بهتر است شما قبل از شروع پروسه مهاجرت و یا در اواسط کار اقدام به گرفتن مدرک آیلتس و یا تافل کنید. آموزشگاه زبان ایران آکسفورد دوره های متنوعی را برای زبان اموزان برگزار می کند که با ارائه تضمین کتبی نمره مورد نظر زبان آموز را تضمین می کند.

معمولا برای مهاجرت تحصیلی حداقل نمره آیلتس بالای ۶ مورد قبول  می باشد و برای انواع دیگر مهاجرت ها بهتر است قبل از هر کاری با مشاورین آموزشگاه زبان ایران آکسفورد در تماس باشید. برای دیدن انواع کلاس های آیلتس و  ثبت نام دوره های آیلتس می توانید به راحتی در زیر این کار را انجام دهید و دوره های مختلف را ببینید و کلاس مورد نظر خود را انتخاب کنید.