چگونه منابع آموزش زبان را انتخاب کنیم؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز به شما نشان می دهد که چگونه منابع آموزش زبان را انتخاب کنیم؟ و بهترین منابع برای هر سطح و هر سنی باید چه خصوصیاتی داشته باشند. پس با ما همراه باشید.

اما چگونه منابع آموزش زبان را انتخاب کنیم؟

چگونه منابع آموزش زبان را انتخاب کنیم؟
چگونه منابع آموزش زبان را انتخاب کنیم؟

۱- محتوای جالب انتخاب کنید. مهمترین چیز انتخاب محتوایی است که برایتان مهم است. باید انقدر خوب باشد که نتوانید از خواندنش، گوش دادن به آن یا تماشایش دست بکشید. حتماً نباید محتوایی خردمندانه باشد، لزومی ندارد باعث بهبود اطلاعات شما از علم و تاریخ شود. از بابت خواندن کمدی‌ها، مجلات، داستان‌های پلیسی، رمان‌های عاشقانه، وبلاگ‌ها و چیزهای این چنین احساس عذاب وجدان نکنید.
۲- بر روی انگلیسی معاصر تمرکز کنید. اگر می‌خواهید از انگلیسی طبیعی معاصر استفاده کنید باید عبارات طبیعی و معاصر یا بگیرید. همه‌ی متون چنین عباراتی را شامل نمی‌شوند. بسیاری از کتاب‌ها دارای عبارات ادبی هستند که براحتی توسط گویشوران بومی تحصیل کرده استفاده نمی‌شوند.
۳- جمله‌هایی را بخوانید یا گوش دهید که خودتان می‌خواهید تولید کنید. آیا می‌خواهید یاد بگیرید درباره‌ی رایانه‌های به انگلیسی صحبت کنید؟ مطالب گروهی رایانه‌ای یا وبلاگی مرتبط با تکنولوژی را بخوانید. آیا می‌خواهید مقاله‌ای علمی بنویسید؟ مقالات علمی بخوانید؟ می‌خواهید نامه‌های اداری به انگلیسی بنویسید؟ نامه‌های اداری بخوانید.
۴- اگر می‌خواهید قضایا را ساده‌تر و جالب‌تر کنید، به محتوای آشنا بچسبید: متونی نوشته شده توسط نویسنده‌ای مشترک را بخوانید؛ وبسایت، پادکست، وبلاگ، برنامه‌ی تلویزیونی و … مشترک را دنبال کنید. هر نویسنده، هر موضوع و هر انتشاراتی زبان منحصربفرد خودش را دارد. برای مثال پس از اینکه کتابی نوشته‌ی کورت وونگات را خواندید، آسان‌تر است که کتابی دیگر از وونگات بخوانید چون به سبک نوشتاری او عادت کرده‌اید. پس از ایکه چند قسمت از ساوت‌پارک را تماشا کردید، فهمیدن حرف‌های شخصیت‌ها برای‌تان آسان‌تر است چون به لهجه‌ی‌شان عادت کرده‌اید، اسم‌هایشان را یاد گرفته‌اید و … .
۵- محتوای قسمت‌دار را تماشا کرده و به آن گوش دهید. (محتوای قسمت‌دار آنست که قسمت‌های زیادی دارد برای مثال سریال‌های تلویزونی و پادکست‌ها.) همیشه راحت نیست که منابع جدیدی برای ورودی پیدا کنیم. محتوای قسمت‌دار از این جهت عالی است که به شما موجودی دائمی از ورودی می‌دهد. به جای اینکه از خود بپرسید «امروز چه فیلمی را ببینم؟» میتوانید قسمت بعدی برنامه‌ی دلخواه خود را تماشا کرده و میزان لازم از انگلیسی را دریافت کنید.