تجدید نظر در نمره ی تافل چگونه انجام می شود؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد به نحوه تجدید نظر و اینکه تجدید نظر در نمره ی تافل چگونه انجام می شود؟ با ما همراه باشید تا این روند را به دقت بشناسید.

تجدید نظر در نمره ی تافل چگونه انجام می شود؟
تجدید نظر در نمره ی تافل چگونه انجام می شود؟

اما تجدید نظر در نمره ی تافل چگونه انجام می شود؟

نمره دادن مجدد یا تجدید نظر در تافل وقتی است که امتیاز اسپیکینگ و/ یا رایتینگ تان دوباره ارزیابی می شود. (توجه داشته باشید که نمی توانید نمرات ریدینگ و لیسنینگ خود را عوض کنید.) با استفاده از این سرویس جدید، ممتحنین جدید پاسخ های اسپیکینگ / رایتینگ شما را دوباره ارزیابی می کنند تا امتیاز جدید تافل شما را بدهند، که می تواند کمتر، بیشتر یا مساوی نمره ی اصلی باشد.

چگونه نمره ی تجدیدنظر شده ی تافل را بگیرید

باید بر روی فرم، اطلاعات زیر را بنویسید:

  • نام
  • نشانی
  • تاریخ تولد
  • تاریخ امتحان
  • شماره ی ثبت
  • شیوه ی پرداخت (شماره ی کارت اعتباری یا چک)

آیا باید نمره ی تجدید نظر شده را بگیرید؟

گرفتن نمره ی تجدید نظر شده تصمیم بزرگی است. تجدید نظر در نمره برای برخی افراد به خطرش می ارزد، اما برای بقیه اینطور نیست. در زیر توضیح داده شده است که چه کسی باید اقدام به اخذ تجدید نظر در نمره ی تافل کند و چه کسی نباید.

به فکر اخذ نمره ی تجدید نظر شده در تافل باشید، اگر …

  • واقعاً شایسته ی نمره ی اسپیکینگ / رایتینگ بالاتری هستید. اگر یقین دارید که عملکردتان بهتر از نمره ای است که اخذ کردید و معلم تافل و نتایج آزمون های آزمایشی تان هم با شما موافق است  پس نمره ی تجدید نظر شده ارزش گرفتن را دارد.
  • نمره ی تافل تان ۱ تا ۲ نمره پایین تر از چیزی است که برای دانشگاه نیاز دارید. اگر در اسپیکینگ نمره ی ۲۳ گرفتید و برای پذیرش دانشگاه باید ۲۴ می گرفتید، آسان تر (و ارزان تر) است که پول تجدید نظر در آزمون را داده و به جای اینکه مجبور به دادن امتحان مجدد شوید، نمره ی تان بالا برود.
  • نمره ی اسپیکینگ و رایتینگ شما ۰ است اما تسک ها را به درستی انجام دادید. این حالتی نادر است اما گاهی اوقات مرکز اخذ آزمون اشتباه می کند. اگر در بخش اسپیکینگ یا رایتینگ نمره ی ۰ گرفتید اما همه ی جهات را به درستی رعایت کردید، قطعاً درخواست تجدید نظر در نمره کنید!

اقدام به اخذ نمره ی تجدید نظر شده در تافل نکنید، چنانچه …

  • اگر حداقل نمره ی مورد نیاز دانشگاه تان را کسب کردید. حتی اگر نمره یتان پایین تر از آنست که دوست دارید، چنانچه همه ی پیش نیاز های دانشگاهتان برای تافل را مهیّا کرده ید، خطر پایین آمدن نمره ی تافل تان را نپذیرید.
  • اگر نگران پول هستید. ۸۰ تا ۱۶۰ دلار آمریکایی پول زیادی است و همین حالا هم پول زیادی بر روی خود تافل خرج کرده اید. اگر نگران این هستید که تجدید نظر در نمره چگونه وضع مالی شما را تحت تأثیر قرار می دهد، اقدام به آن نکنید. (به خاطر داشته باشید که استرداد وجه پرداختی برای تجدید نظر در نمره ی تافل، ضمانتی ندارد، پس روی آن حساب نکنید!)
  • مطمئن نیستید که آیا اصلاً لیاقت نمره ی بالاتر را دارید یا خیر. اگر دوست دارید نمره ی بالاتری می گرفتید اما فکر نمی کنید که مرکز آزمون اشتباهی در مورد نمره ی شما کرده است، تقاضای تجدید نظر نکنید. احتمالش هست که مرکز آزمون به شما نمره ی مناسبی داده که اصلاً به اندازه ای که امید داشتید بالا نبوده است.
  • نمره ی تان بسیار پایین تر از آن چیزی است که برای دانشگاه نیاز دارید. اگر نمره ی تان در رایتینگ ۱۵ شده اما برای پذیرش به ۲۲ نیاز داشتید، زحمت درخواست اعتراض دادن را به خود ندهید. در عوض تافل را دوباره بدهید و از زمان آماده سازی خود برای تمرکز بر روی نقاط ضعف خود استفاده کنید.

اگر از نمره ی آزمون تافل خود در بخش اسپیکینگ یا رایتینگ راضی نیستید، می توانید ۸۰ تا ۱۶۰ دلار آمریکایی برای تجدید نظر در نمره ی تان پرداخت کنید. با این سرویس تصحیح کنندگان جدید پاسخ های شما در بخش های اسپیکینگ و رایتینگ را مجدداً نمره می دهند. نمره ی جدید تافل سپس به نمره ی جدید شما تبدیل خواهد شد و بر روی برگه ی گزارش آزمون درج خواهد شد.

سه نتیجه برای تجدید نظر در آزمون تافل وجود دارد:

  • نمره ی جدید مشابه نمره ی قدیمی تان است (این متداول ترین نتیجه است)
  • نمره ی جدید بالاتر از نمره ی قدیمی است.
  • نمره ی جدید پایین تر از نمره ی قدیمی است.

اگر نمره ی شما تغییر کند برای آن بخش ها پولتان را پس خواهید گرفت. اگر نمره ی تان تغییر نکند، هیچ پولی دریافت نخواهید کرد.

شرکت کنندگانی که تقاضای تجدید نظر در آزمون می کنند معمولاً می خواهند که نمره ی شان بالا برود. اگر نمره ی جدید تافل تان بالاتر از نمره ی اصلی تان باشد؛ شانس بهتری برای پذیرش در دانشگاه های مورد نظر خود و برآورده کردن حداقل نیازهای دانشگاه ها خواهید داشت.