بهبود نمره رایتیگ آیلتس

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد به زبان اموزان به صورت ویژه در سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ و بعد از آن Writing آیلتس را مورد توجه قرار داده است زیرا سخت گیری های بیشتری نسبت به قبل در آن انجام می شود. امروز می خواهیم ببنیم چگونه بهبود نمره رایتیگ آیلتس را تجربه کنیم. پس با ما باشید.

ielts writing score improvement
ielts writing score improvement

بهبود نمره رایتیگ آیلتس چطور انجام می شود:

ما با بعضی از بهترین های شرکت کننده های آیلتس خود مصاحبه کردیم و از آنها درباره ی قسمتی پرسیدیم که مضطربشان می کند. بیشترین رای به قسمت های رایتینگ و اسپیکینگ تعلق گرفت. تعجب آور نیست، ما انتظار این دو قسمت را داشتیم. چرا؟

چون هر دوی آنها سلیقه ای هستند. هیچ کدام از آنها راه حلی تنظیم شده ندارند و نمره دهی به خود بدون کمک یک شخص حرفه ای سخت است.

یکی از شرکت کننده ها که نمره ی ۸ را در آیلتس گرفته بود گفت “شما نمی دانید که دارید درست انجامش می دهید یا نه.”

جدای از اصول رایتینگ، در قسمت زیر تعدادی نکته آورده شده است که ما از مصاحبه ها گردآوری کردیم تا به شما کمک کنیم نمره ی قسمت رایتینگ خود را تقویت کنید.

  1. بخوانید تا بهتر بنویسید

این احتمالاً غیر منطقی به نظر می رسد اما خواندن برای بهتر نوشتن به همان اندازه ی گوش دادن برای بهتر صحبت کردن ضروری است. یکی از استراتژی هایی که بسیار نادیده گرفته شده است تحلیل سبک های مختلف رایتینگ موقع خواندن است. تحلیلی دقیق از ساختار جمله، استفاده از لغات، گرامر و غیره موقع خواندن، گزینه های بیشتری را موقع نوشتن برایتان فراهم می کند. با توجه به اینکه نویسنده ها ایده های خود را چه قدر متفاوت ارائه می کنند، لغات مورد استفاده و جابجایی بین پاراگراف ها باید به طور مخصوصی مورد توجه قرار بگیرند.

یکی از شرکت کننده های برتر ما گفت “خواندن سبک نوشته های آکادمیک و تحلیلی از اخبار بی بی سی و The Economist به من کمک کرد تا به آن نوع از مقالاتی که از شخص انتظار می رود در آیلتس بنویسد عادت کنم.”

  • نوشتن با خودکار را تمرین کنید

در دست گرفتن خودکار و نوشتن می تواند احساسی مانند دوچرخه سواری بعد از سال ها را تداعی کند. این اشتباه را نکنید که همه چیز را در ذهن خود انجام داده و بدون تمرینِ فراوان اعتماد به نفس داشته باشید چون:

شما سرعت لازم دارید

شما برای نوشتن دو مقاله ی برنامه ریزی شده و واضح که لحاظ گرامری درست باشد ۶۰ دقیقه وقت دارید. برای ایجاد جریانی عالی زمان زیادی برای از دست دادن وجود دارد. زمان بیشتری را برای فقدان تمرین از دست ندهید. یک خودکار بردارید و انجامش دهید!

  • دستخط شما تفاوت ایجاد می کند

روپا گفت “من عادت دارم موقع نوشتن عجله می کنم چون افکارم با سرعت نور به سرم هجوم می آورند.” او احساس می کند در آیلتس یک نمره از دست داده فقط به این خاطر که ممتحن نمی توانست آنچه را که نوشته بود بخواند. آیلتس امتحان خط نیست اما آنچه که می نویسید باید خوانا باشد تا نمره بگیرید.

  • واضح و مختصر نوشتن را تمرین کنید

در اینجا فرمولی وجود دارد که اغلب نویسنده ها از آن استفاده می کنند تا ایده ی خود را مختصر، واضح و با خوانشِ ساده نگه دارند. یک جمله نباید بیشتر از ۲۵ لغت داشته باشد و یک پاراگراف باید ۴ جمله داشته باشد. این بیشتر برای سبک آکادمیک رایتینگ صدق می کند، که چیزی است که آیلتس شما را در آن می آزماید. واضح و مختصر نوشتن زمان با ارزش را برایتان نگه می دارد.

۳- یاد بگیرید که کل نامه یا مقاله تان فقط از یک ایده گرفته شده باشد

برای مثال در اینجا یک سوال آورده شده است –

Some people believe that children should participate in sports to inspire a competitive feeling in them. To what extent do you agree or disagree?

چه چیزی فوری به فکرتان می رسد؟

آیا ایده ای کامل است یا زنجیره ای شکسته از افکار که شما را به دوران بچگی تان می برد و برمی گرداند، و در تلاش هستید که موافقت کنید یا مخالفت؟

خب، دوباره سوال را بخوانید. به طور واضح می گوید تا چه حد موافق یا مخالف هستید. پس شما تا موقعی که برای هر دو دلایل معتبری بیاورید هم می توانید موافق باشید هم مخالف.

احتمالاً این چیزی نیست که به فکرتان رسید. تحلیل یک سوال قبل از جواب دادن به آن ضروری است تا قبل از نوشتن یک مقاله یا ایده ی کامل، افکار خود را در مسیر درست هدایت کنید.

۴- یاد بگیرید که یک نقشه ی ذهنی طراحی کنید

به محض اینکه شما ایده ی واضحی از آنچه که از شما خواسته شده داشتید، یک نقشه ی ذهنی طراحی کنید. یک نقشه ی ذهنی برای سوالی مانند سوال بالا باید شامل اینها باشد – مقدمه، بدنه ی اصلی با ایده های پشتیبان و پاراگراف دوم برای ارائه ی مجموعه دیدگاه های دیگر به همراه مثال، یک نتیجه گیری قوی.

یک مقاله ی ایده آل باید مشابه این باشد:

  1. مقدمه – ۲/۳ جمله، ۴۰ تا ۵۰ لغت
  2. ایده ی اصلی به همراه شواهد پشتیبان –۴/۵  جمله، ۸۰ تا ۹۰ لغت
  3. ایده ی ثانوی یا ادامه ی ایده ی اصلی به همراه مثال ۴/۵ جمله، ۸۰ تا ۹۰ لغت
  4. نتیجه گیری – ۲ جمله، ۲۰ تا ۳۰ لغت
  5. یاد بگیرید که موقع نوشتن چه چیزی را نگویید

شما در امتحان رسمی انگلیسی شرکت می کنید، پس مطمئن شوید که نوشته تان آکادمیک است. ساده و رسمی نگه داشتن تسک های رایتینگ کلید اصلی است. وقتی شما ایده یا مباحثه ای را ارائه می کنید فقط از زبان رسمی رایتینگ استفاده کنید. از اینها استفاده نکنید:

  1. اصطلاحات – Over the moon, See the light
  2. ضرب المثل ها – A bad workman always blames his tools or A bird in the hand is worth two in the bush.
  3. نقل قول ها – Where there is love there is life. Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.
  4. زبان غیر رسمی – Went to London for the weekend, lots to tell.
  5. عبارات قدیمی – “to this day” or “next thing I knew”
  6. یاد بگیرید که چه طور فوری یک نتیجه گیری بنویسید

مهم است که برای تسک رایتینگ خود یک نتیجه گیری بنویسید. خلاصه کردن آنچه که در کل مقاله نوشته اید هم می تواند در نقش یک نتیجه گیری ظاهر شود. از این فرصت برای ارائه ی یک نتیجه گیری قوی و خوب بهره ببرید. در اینجا برای کمک به شما تعدادی لغات آورده شده است.

  • In conclusion
  • I would like to conclude by saying
  • I would like to close this argument by
  • Finally
  • To summarize
  • Overall
  • To sum up
  • I would personally conclude by saying
  • درباره ی جدیدترین موضوعات رایتینگ آیلتس خود را به روز نگه دارید

با آنهایی در ارتباط باشید که به تازگی در آیلتس شرکت کرده اند. شما می توانید آموزشگاهی حرفه ای را پیدا کنید که بتواند به برقراری ارتباط با شاگردانش کمک کند. با این اشخاص صحبت کنید تا درباره ی جدیدترین موضوعات به روز بمانید. این به شما کمک می کند تا محتوایی را که مرتبط است امروز بخوانید و بنویسید.

  • با بهره گیری از کمک شخصی حرفه ای امتحانات رایتینگ زمانبندی شده را تمرین کنید

معلمان حرفه ایِ آنلاین برای تحلیلی عادلانه از مهارت های رایتینگ خود احتمالاً بهترین گزینه هستند. از آنها استفاده کنید تا:

  • سبک های مختلف رایتینگ را برای هر نوع سوال بدانید
  • نقاط ضعف و نقاط قوت خود را بدانید
  • حساب پیشرفت خود را داشته باشید