استعداد های مورد نیاز آموزش زبان
آموزشگاه زبان ایران آکسفورد همواره به توانایی آموزش زبان همه افراد معتقد بوده است. اما آیا استعداد برخی افراد بیشتر است؟ استعداد های مورد نیاز آموزش زبان چه مواردی هستند و آیا قابل پرورش می باشند؟

پس به استعداد های مورد نیاز آموزش زبان و راه های کسب آن توجه کنید:
۱- منطقی فکر کردن. این از موارد مشکل اما احتمالاً ضروریترین است. اینکه به نظر میرسد یادگیری زبانها مختص آنهایی است که جنبهی ذهنی مرتبط با علوم انسانی دارند، یک افسانه است. شما باید جملات را در ذهن خود با استفاده از منطق دستور زبان بسازید. به علاوه یک شیوهی تفکر قیاسی، همزمان که قوانین گرامری عمومی را برای مثالهای انفرادی به کار میبرید، باعث موفقیتتان میشود. من افرادی را میشناسم که در دوران مدرسهی خود برندهی مسابقات زبانی شدند و اما نهایتاً وارد دپارتمانهای ریاضی یا IT شدند. پس نیمهی چب مغز خود را در حالت آمادهباش نگاه دارید.
۲. آگاهی آوایی. این توانایی شناسایی صداهای تکی و دستکاری آنها است. افرادی که این توانایی را دارند نه تنها در صحبت کردن به زبانهای مختلف بلکه در یادگیری لهجههای متنوع هم خوب هستند.
۳. ظرفیت فوق العاده زیاد ذهن. این تعجب آور نیست، درست است؟ بعضی از متخصصان میگویند که شما باید روزی ۱۰ لغت خارجی یاد بگیرید تا ذهن خود را تازه نگه دارید نه این که یک زبان جدید چالش برانگیز را بیاموزید.
۴- مهارتهای تقلیدی. یک بازیگر خوب بودن به شما کمک میکند که تمامی موانعی را که در صحبت کردن به زبانی خارجی دارید، حذف کنید. چون ما اساساً وقتی در زبانی متفاوت ارتباط برقرار میکنیم، نقش شخصی دیگر از فرهنگ و ملیتی دیگر را میپذیریم. جای تعجب ندارد که برخی بازیگران در زبانهای بسیار روان هستند. اجازه دهید ویگو مورتنسن از الان به بعد الگوی شما باشد.
ما بیش از این شما را با علوم رسمی آزار نمیدهیم. اگر هیچ استعداد خاصی از فهرست بالا پیدا نکردید، همچنان میتوانید ببینید ستارهی شما در طالعبینی چه شانسهایی به شما میدهد (حالا لازم نیست این حرف را خیلی جدی بگیرید، فقط داشتم با شما شوخی میکردم. به یاد داشته باشید که هیچ توجیهی برای تنبلیتان وجود ندارد! و هرگز برای یادگیری زبانی جدید دیر نیست.