مهم ترین اطلاعات آزمون تافل اینترنتی

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد قصد دارد به مهم ترین اطلاعات آزمون تافل اینترنتی بپردازد. این اطلاعات تا حدی کامل هستند که همه آنچه باید در مورد تافل را می دانید.

مهم ترین اطلاعات آزمون تافل اینترنتی
مهم ترین اطلاعات آزمون تافل اینترنتی

با هم مهم ترین اطلاعات آزمون تافل اینترنتی را می بینیم

آیا نیاز به دادن امتحان تافل دارید؟

خب به نظر می‌رسد که ممکن است نیاز به شرکت در آزمون تافل داشته باشید. اما آیا واقعاً به دادن آن نیاز دارید؟ برخی دانشگاه‌ها، دفاتر مهاجرتی و هیئت‌های صدور گواهی حرفه‌ای ممکن است امتحاناتی را که تا الان داده‌اید قبول کنند، مانند آیلتس، Eiken، یا آزمون تافلی که در گذشته و قبل از دو سال پیش داده‌اید. در آن موقعیت همیشه خوب است که در مورد نمره‌ی تافل مورد انتظار، با مؤسسه‌ی مربوط مجدداً هماهنگی کنید.

آیا باید در آزمون تافل شرکت کنید؟

همانطور که در بالا ذکر شد، دانشگاه‌ها گزینه‌های دیگری نیز به جای تافل تأمین می‌کنند، همانطور که بسیاری از دفاتر مهاجرتی و هیئت‌های صدور گواهی این کار را می‌کنند. اما حتی وقتی گزینه‌های دیگری به جای تافل موجود است، همچنان احتمالی وجود دارد که تافل بهترین گزینه‌ی شما باشد. یک نمره‌ی خوب تافلی می‌تواند در آینده درهای بیشتری را برای شما باز کند. و همچنین ممکن است که آزمون تافل را ترجیح دهید. پس وقتی گزینه‌های ثانویه در کنار تافل به شما داده می‌شود، گزینه‌های خود را به دقت بسنجید.

آیا آماده‌ی شروع به خواندن برای تافل هستید؟

تافل برای افرادی طراحی شده است که میاینگینی برای بالا بردن سطح توانایی انگلیسی دارند. اگر توانایی انگلیسی شما در یک یا تعداد بیشتری از مهارت‌های تافل ( ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ، و رایتینگ) نسبتاً پایین است، ممکن است نیاز به بهتر کردن انگلیسی‌تان داشته باشید پیش از اینکه شروع به مطالعات آماده‌سازی تافل کنید. برای کمک بیشتر در فهم اینکه آیا الان برای تافل آماده هستید یا نه، یک آزمون آزمایشی تافل بدهید.

مهلت تافل شما تا کی است؟

مهم است که دقیقاً بدانید چه زمانی باید آزمون تافل را بدهید و چقدر وقت برای مطالعه دارید. به مهلت ذکر شده در فرم تقاضا برای دانشگا‌ه‌های مختلف نگاه کنید. به یاد داشته باشید که ETS نتایج امتحان را سیزده روز بعد از آزمون ارسال می‌کند. از آن مرحله ممکن است بین ۱ تا ۶ هفته طول بکشد تا نمره‌ی شما به دانشگاهتان برسد. وقتی مهلت شرکت در آزمون و قبولی در آن را محاسبه می‌کنید، زمان تحویل نمرات را هم در نظر بگیرید.

تافل شامل چه می‌شود؟

تافل چهار قسمت دارد: ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ، و رایتینگ. این قسمت ها روی موضوع آکادمیک تمرکز دارند. در ریدینگ تافل، شما متن هایی را می خوانید که مشابه متن کتاب های دانشگاه سال اول و دوم است. برای لیسنینگ، مکالماتی را می شنوید که در محیط دانشگاه اتفاق می افتند و مرتبط با زندگی دانشجویی است، و کنفرانس داخل کلاس را می شنوید. در اسپیکینگ و رایتینگ، بعضی از جواب هایی که می دهید بر اساس زندگی ‌آکادمیک و دانشجویی است، اما تمرین هایی هم وجود دارند که روی زندگی شخصی و عقیده های شما تمرکز می کنند.

قالب تافل چگونه است؟

تافل iBT قالبی چهار قسمتی دارد. قسمت ریدینگ به طور کلی شامل سه ریدینگ است، که هر کدام با ۱۲-۱۴ سوال همراه هستند. به طور معمول شش فایل صوتی در لیسنینگ وجود دارند، که هر کدام با ۵-۶ سوال همراه هستند. سوالات ریدینگ و لیسنینگ همه چهار جوابی هستند، با این حال قالب های سوالی مخصوص فرق می کند. اسپیکینگ شامل شش تمرین است، چهار تای آن ها جامع هستند و شامل ریدینگ و لیسنینگ به همراه اسپیکینگ می ‌شوند. رایتینگ هم یک تمرین جامع دارد. تمرین دوم رایتینگ ‘نوشتن محض’ است، که شرکت کنندگان، مقاله ای شخصی را بر اساس یک سوال نوشتاری کوتاه می نویسند.

تافل PBT که کم تر رایج است تا حدودی قالب متفاوتی دارد. برای جزئیات به این جا مراجعه کنید.

نمره‌ی تافل چگونه محاسبه می‌شود؟

محاسبه‌ی نمره‌ی بخش‌های ریدینگ و اسپیکینگ تا حدی بر اساس درصد واقعی سؤالاتی که به درستی پاسخ دادید محاسبه می‌شود. به این «نمره‌ی خام» شما می‌گویند. نمره‌ی خام شما سپس بر اساس سختی نسبی سؤالاتی که به شما داده شده است و سایر عواملی که ETS می‌تواند تا حدی در موردشان سخت باشد، محاسبه می‌شود. با اینحال در حالت عمومی نمره‌ی خام شما در این بخش‌ها خیلی به نمره‌ی واقعی‌تان نزدیک خواهد بود.

اسپیکینگ و رایتینگ توسط ممتحن‌های انسانی نمره‌ داده می‌شوند که پاسخ‌های ضبط شده و مکتوب شما را بررسی می‌کنند. شما می‌توانید راهنمای رسمی نمره دادن را در اینترنت نگاه کنید.