چرا نمره آیلتس در ایران سخت تر شده است؟
آموزشگاه زبان ایران آکسفورد از بسیاری از زبان آموزان ایرانی می شنود که بدست آوردن نمره آیلتس در ایران سخت تر شده است. اما چرا نمره آیلتس در ایران سخت تر شده است؟ سه دلیل عمده وجود دارد که در زیر بیان می کنیم. یکی از مهم ترین آنها آموزش اشتباه موسسات و دادن جواب های آماده و تکنیک هایی است که دیگر سال ها در آزمون آیلتس استفاده نمی شوند.

اما چرا نمره آیلتس در ایران سخت تر شده است؟
۱- حفظ کردن پاسخها
چه در حال آمادهسازی خود برای رایتینگ یا آزمون اسپیکینگ باشید، وسوسهکننده است که بخواهید پاسخی عالی را یاد بگیرید تا به آسانی در آزمون بنویسید. مشکل اینجاست که مصحّح شما برای پیدا کردن این تمرین دیده است و به خاطر آن امیتاز از دست خواهید داد.
در ذهن داشته باشید که هدف، داشتن مکالمهای طبیعی و جاری (در آزمون اسپیکینگ) و یا نوشتن پاسخی فکر شده به پرسشی (در آزمون رایتینگ شما) است. نمیتوانید هیچ کدام از اینها را با حدس زدن چیزی که ممتحن از شما خواهد پرسید، انجام بدهید.
البته، ایدهی خوبی است که یکسری عبارات مفید، جملات یا اصطلاحاتی را یاد بگیرید که در آزمون خود استفاده خواهید کرد- فقط تلاش به حفظ کردن همهی پاسخها نکنید!
۲- عوض کردن موضوع
باید اطمینان حاصل کنید که به جای چیز دیگر که خودتان با صحبت دربارهاش احساس راحتی میکنید، پاسخ سؤالهای ممتحن را میدهید!
تلاش برای تغییر صحبت به موضوعی که خودتان بیشتر دوست دارید، نشان خواهد داد چیزی را که ممتحن به شما گفته است، متوجه نشدهاید. بعد از این، دیگر مهم نخواهد بود که از جوابی با گرامر بینقش و واژگان جالب استفاده کنید؛ چون پاسخ سؤالی را که از شما پرسیده شده بود ندادید، از شما نمره کم خواهد شد.
۳- سکوتهای طولانی
اگر شما در امتحان اسپیکینگ سکوتهای طولانی داشته باشید، احتمالاً اینطور برداشت میشود که سؤال را متوجه نشدید یا این که فراموش کردهاید چه طور چیزی را که میخواهید، بگویید.
اگر شما باید یک دقیقه درباره ی جواب فکر کنید، به طور کامل ساکت نشوید. چیزی مانند این را بگویید، ‘این سؤال سخت/جالبی است’، ‘اجازه دهید فکر کنم…’، یا ‘من مطمئن نیستم، فقط یک دقیقه به من فرصت دهید تا دربارهی آن فکر کنم.’ این کار باعث می شود که سکوت چند ثانیهی بعد، کمتر ناخوشایند باشد.