۰۲۱-۸۸۸۹۱۶۶۹
۰۲۱-۸۸۹۳۴۴۷۵

۷ روش استفاده از بازی ها برای یادگیری و آموزش زبان چینی

7 ways for learning chinese with games

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد به ۷ روش استفاده از بازی ها برای یادگیری و آموزش زبان چینی اشارهمی کند که میتوانید برای یادگیری هر چه بهتر و سرگرم کننده تر از آن استفاده کنید. پس با ما همراه باشید.

۷ روش استفاده از بازی ها برای یادگیری و آموزش زبان چینی را ببینیم:

7 ways for learning chinese with games
۷ ways for learning chinese with games


۱- بازی هایی با تمرکز واضح زبانی
بازی هایی که روی خود زبان تمرکز می کنند برای یادگیری عالی هستند. بعضی از مثال های واضح در این طبقه بندی بازی با لغات است مانند Alias، Taboo یا مشابه آنها (بازی هایی که شما باید لغات را به طور شفاهی و با محدودیت های اعمال شده ی مخصوصی توصیف کنید). من هم موقع یادگیری و هم موقع آموزش چینی و زبان های دیگر به این روش بازی کرده ام، و همیشه نتایج خوبی گرفتم.
متاسفانه، بیشتر بازی های ساختِ لغت که در انگلیسی عالی هستند در چینی جواب نمی دهند چون هیچ حروفی وجود ندارد. بازی هایی مانند Scrabble، Boggle و غیره واقعاً کارساز نیستند، یا اگر بتوان آنها را تطبیق داد به آن اندازه سرگرم کننده نیستند یا خیلی سخت تر هستند.
۲- بازی هایی که روی مباحثه و گفتمان تمرکز می کنند
تعداد زیادی بازی وجود دارد که همگی درباره ی صحبت کردن هستند و برای یادگیری زبان خیلی خوب جواب می دهند. اگر شما نمی خواهید بازی برایتان سخت باشد بعضی از آنها مستلزم سطح نسبتاً پیشرفته ای هستند. مشکل دیگر احتمالاً این است که شما تعدادی دوست لازم دارید که آنها هم زبان چینی را یاد می گیرند یا حداقل به چینی صحبت می کنند (همه ی این بازی ها مستلزم بیش از دو بازیکن هستند).
اول، بازی هایی مانند Mafia یا Werewolf روی گفتمان و مباحثه تمرکز می کنند. اگر شما از قبل می توانید تا حد رضایت بخشی زبان چینی را خوب صحبت کنید، انجام چنین بازی هایی با گویشوران بومی هم فوق العاده سرگرم کننده است و هم روشی عالی برای تقویت توانایی اسپیکینگ شما است. به نظر می رسد به تازگی بازی هایی مانند این افزایش زیادی داشته اند، پس حق انتخابتان بالا می رود.
دوم اینکه تعداد روبه افزایشی بازی وجود دارد که روی مباحثه و گفتمان تمرکز می کند، اما قوانین پیچیده تری هم دارند و به عقیده ی من جالب تر هستند. بازی های مورد علاقه ام در این طبقه بندی The Resistance و  Space Alertهستند. البته بازی های دیگری هم وجود دارند.

۳- داستان سرایی با انجام بازی
داستان سرایی چیزی است که بیش تر مردم به هر طریقی از آن لذت می برند و بازی های زیادی وجود دارد که با فراهم آوردنِ تکیه گاه سازی آموزشی، محدودیت ها و الهامات این را راحت تر می سازد. اگر شما قبلاً این کار را نکرده اید، باید بازی هایی مانند Once Upon a Time و StoryCubes را چک کنید.
من در واقع در یک بازی همکاری داشته ام که کاملاً در این طبقه بندی می گنجد و برای تمرین های پیشرفته تر زبانی عالی خواهد بود (و برای سرگرمی در زبان بومی خود).Nostalgia نام دارد و باید در آینده ی نزدیک برای انتشار آماده باشد.
۴- افزایش تنوع از طریق بازی های نقش آفرینی
من از وقتی ده ساله بودم در بازی های نقش آفرینی و نوشتن آنها برای تبلت شرکت می کردم، و اگرچه امروزه زمان زیادی را به تفریح اختصاص نمی دهم، همچنان برایم باارزش است. من باور دارم که بازی های نقش آفرینی پتانسیل زیادی برای یادگیری زبان دارند.
۵- بازی های دیجیتالی به زبان چینی
بازی های کامپیوتری یا ویدئویی به زبان چینی روشی عالی برای یادگیری است. اگرچه به طور طبیعی بازی با بازی فرق می کند، آنهایی که شامل زبان چینی گفتاری و/یا نوشتاری هستند خیلی خوب جواب می دهند به شرط اینکه تقریباً در سطح مناسب بوده یا بسیار تکرارشونده باشند.
۶- صحبت به زبان چینی موقع بازی کردن
هر بازی می تواند منجر به فرصت های یادگیری شود البته اگر شما بازی را به زبان چینی انجام دهید. این می تواند یک بازی ویدئوییِ یک نفره باشد، یا یک بازی کارتیِ عادی یا هر چیز دیگری؛ مساله ی مهم این است که مکالمه ای که بازی را تحت الشعاع قرار می دهد به زبان چینی باشد، صرف نظر از اینکه خود بازی به مکالمه متکی باشد یا نه.
۷- گفتگو یا یادگیری درباره ی بازی ها به زبان چینی
اگر شما به بازی علاقه دارید، باید تلاش کنید تا قسمت هایی از تفریحتان را به چینی تبدیل کنید. این می تواند شامل یافتن وبسایت ها، وبلاگ ها یا گروه های اینترنتی باشد که بازی مورد علاقه تان را مورد بحث قرار می دهد، یافتن گزارش زنده از مسابقات در بازی کامپیوتری مورد علاقه تان باشد یا معرفی یک بازی تخته ای که دوست دارید به دوست چینی خود باشد (البته به زبان چینی).

اشتراک گذاری :

مقالات مرتبط