اشتباهات رایج آزمون PTE

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز به اشتباهاتی که در اشتباهات رایج آزمون PTE اشاره می کند. آموزش PTE فقط دانستن تکنیک ها و استراتژی ها نیست بلکه آماده سازی خود برای پیشگیری از اشتباهات نیز می باشد. پس حتما این مطلب آموزشی را از دست ندهید.

pte common mistakes
pte common mistakes

اشتباهات رایج آزمون PTE

امتحان آکادمیک PTE یک آزمون مهارت انگلیسی ۳ قسمتی است: اسپیکینگ و رایتینگ؛ ریدینگ؛ لیسنینگ. ۳ قسمت بعداً به تسک هایی تقسیم بندی می شوند. حتی خیلی از تسک ها ۶-۷ دفعه تکرار می شوند. کل امتحان آکادمیک PTE باید در ۳ ساعت کامل شود. همه ی اینها احتمالاً برای خیلی از داوطلبان هراس آور و سخت است. حتی داوطلبانی که توانایی های خوبی در زبان انگلیسی دارند قادر نیستند نمره ای بالاتر از ۷۹ بگیرند.

خیلی از داوطلبان که در امتحان آکادمیک PTE شرکت می کنند به این فکر می افتند که چرا حتی وقتی برای PTE آکادمیک مطالعه داشتند نمره شان در آزمون پایین شد. مشاهده می شود که داوطلبانِ امتحان آکادمیک PTE بارها مرتکب خطاهای مشابهی می شوند. اگرچه آزمون آکادمیک PTE نسبتاً راحت تر از امتحانات آیلتس و تافل است، خیلی از زبان آموزان در PTE آکادمیک نمره ای بالاتر از ۷۹ نمی گیرند. می تواند دلایل زیادی داشته باشد:

  • آمادگی ضعیف. شما باید قالب امتحان و تعداد تسک ها را بدانید
  • مدیریت زمان ضعیف
  • نادیده گرفتن دستور العمل های صحیح
  • هدر دادن زمان هنگام تلاش برای فهمیدن دستور العمل ها
  • به پایان رسیدن زمان و خاموش شدن میکروفون در طول انجام تسک های اسپیکینگ
  • مرتکب شدن خطاهای گرامری و خطاهای هجی در تسک های نوشتاری

به ۲۳ کاری که برای جلوگیری از اشتباه در PTE باید انجام دهید توجه کنید:

  1. نکته اول: دستور العمل ها را بخوانید و از وجود همه ی آیتم ها آگاه باشید. برای خواندن دستور العمل ها در طول امتحان زمان خود را هدر ندهید.
  2. نکته دوم: قبل از اینکه میکروفون روشن شود صحبت نکنید. به جای آن از زمان برای آماده کردن جواب خود استفاده کنید.
  3. نکته سوم: موقع جواب دادن بیش از ۳ ثانیه مکث نکنید، چون اگر صحبت نکنید میکروفون به طور خودکار خاموش می شود.
  4. نکته چهارم: برای صحبت کردن یا تصحیح جواب خود درنگ نکنید چون جایگزینی ها و حذف ها روی نمره ی شما اثر می گذارند.
  5. نکته پنجم: روی روانی کلام، تلفظ و آهنگ کلام تمرکز کنید و تلاش نکنید تا لهجه ای خارجی را کپی کنید.
  6. نکته ششم: هرگز برای به پایان رساندن جواب خود عجله نکنید و سرعتی عادی را برای صحبت کردن حفظ کنید تا صدایتان قابل شنیدن و واضح باشد.
  7. نکته هفتم: از بیش از حد به کار بردن پر کننده هایی مانند “umm”, “uhh” و غیره اجتناب کنید.
  8. نکته هشتم: برای کامل کردن جواب خود منتظر بمانید تا نوار وضعیت “completed” را نشان دهد. اگر شما قبل از اینکه نوار وضعیت “completed” را نشان دهد روی گزینه ی بعدی کلیک کنید، جوابتان ضبط نخواهد شد.
  9. نکته نهم: موقع نوشتنِ جواب هجی ها، خطاهای گرامری و نقطه گذاری را بررسی کنید. یکپارچگی ایده ها باید در پاسختان مشهود باشد.
  10. نکته دهم: دایره ی لغات و گستره ی زبان شناسی نقش مهمی را در یک جواب ایفا می کنند. مهارت های درک به رشد توانایی برای فهمیدن راحت جملات کمک می کنند.
  11. نکته یازدهم: خطاهای موجود در قسمت هایی مانند حروف تعریف، حروف اضافه، لغات مفرد و جمع و ساختار جملات کاملاً رایج هستند. پس شما باید هشیار باشید تا از چنین اشتباهاتی اجتناب کنید و در جملات ساده و پیچیده تنوع نشان دهید.
  12. نکته دوازدهم: نقطه گذاریِ درست به نمره تان می افزاید. همیشه جمله را با حرف بزرگ شروع کنید و با نقطه به پایان برسانید.
  13. نکته سیزدهم: برای اجتناب از تکرار لغات و ایده ها می توانید از مترادف ها استفاده کنید. باید روش نقل بیان را اتخاذ کنید.
  14. نکته چهاردهم: در قسمت رایتینگ، حد لغات باید برای همه ی تسک ها در نظر گرفته شود. تسکِ Summarize Written Text را باید در یک جمله جواب داد در حالیکه سوالات مرتبط با مقاله باید شامل ۲۰۰ تا ۳۰۰ لغت شوند.
  15. نکته پازندهم: همیشه جواب را ویرایش کرده تا اشتباهات خود را تصحیح کنید.
  16. نکته شانزدهم: آیتم های Multiple choice, choose multiple answer سوالاتی هستند که نمره ی منفی دارند. بعد از خواندنِ با دقتِ سوال گزینه ها را انتخاب کنید. فقط گزینه هایی را انتخاب کنید که درباره شان مطمئن هستید. به جای اینکه جواب غلط را انتخاب کنید و نمره از دست بدهید بهتر است که پاسخی را انتخاب نکنید.
  17. نکته هفدهم: در قسمت های اسپیکینگ و لیسنینگ، صدای ضبط شده برای هر سوال فقط یک دفعه پخش می شود. پس حواستان باشد تا به همه ی سوالات جواب دهید.
  18. نکته هیجدهم: موقع جواب دادن به هر سوال “زمان باقیمانده” را بررسی کنید.
  19. نکته نوزدهم: در آیتمِ Summarize Spoken Text شما باید جواب خود را در ۵۰ تا ۷۵ لغت ارائه دهید. پایبند بودن به تعداد لغات مشخص شده به کسب نمره ای بهتر کمک می کند.
  20. نکته بیستم: موقع جواب دادن به سوالاتِ multiple choice, choose single answer and multiple answers، و همچنین آیتم های highlight correct summary در قسمت لیسنینگ تلاش نکنید تا موقع گوش دادن به صدای ضبط شده سوالات را بخوانید. اما برای ارائه ی جوابی موثر به سوالاتِ Fill in the Blanks و آیتم های Highlight Incorrect Words شما باید مهارت هایی را برای خواندن و گوش دادن همزمان به نوار صوتی پرورش دهید.
  21. نکته بیست و یکم: از نکات مهم یادداشت بردارید. مطمئن شوید که لغات کلیدی لازم را برای جواب دادن به سوالات می نویسید.
  22. نکته بیست و دوم: با روش مرور سطحی و اجمالی آشنا باشید. به کارگیریِ این روش در قسمت های ریدینگ و لیسنینگ کمک می کند تا زمان بخرید و باعث می شود تا کارتان راحت باشد. همچنین از روش حذف استفاده کنید تا اطلاعات بی اهمیت را حذف کنید.
  23. نکته بیست و سوم: با کمک آزمون های آزمایشی تمرین کنید تا خود را با الگوی امتحان و نمونه سوالات آشنا سازید. برای کسب نمره ای بهتر در یک آموزشگاه خوب ثبت نام کنید تا حداکثر دانش لازم را درباره ی امتحان PTE کسب کنید.

چرا در کلاس PTE شرکت کنیم:

  • فهمیدن قالب امتحان آکادمیک PTE
  • گرفتن بازخورد از عملکرد خود در امتحانات اسپیکینگ و رایتینگ.
  • یادگیری مدیریت زمان
  • تمرین تسک های سخت مانند “Summarize written text”؛ ”Essay Writing”؛ ”Retell Lecture”
  • شرکت در آزمون های آزمایشی و گرفتنِ نمرات ارزیابی برای اینکه جایگاه فعلی خود را بدانید
  • به خوبی آماده بودن قبل از امتحانات باعث می شود تا شما اعتماد به نفس داشته باشید و درباره ی تاریخ آزمون اضطراب کمتری داشته باشید
  • حتی اگر انگلیسی شما خوب است، برای ارائه ی عملکردی خوب در امتحان آکادمیک PTE بیش از حد اعتماد به نفس نداشته باشید. شما باید حداقل یک ماه قبل از امتحان شروع کنید به آماده سازی خود. شما باید مطمئن شوید که برای خودتان زمان می گیرید و همگام با تعداد لغات مشخص شده پیش می روید.

حالا که با اشتباهات رایج آزمون PTE آشنا شدید می توانید با کمک لینک های زیر به راحتی و رایگان آموزش PTE را شروع کنید.