چگونه یادگیری زبان را در برنامه‌ی روزانه‌ی خود جای دهید

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد می داند بسیاری از نداشتن وقت برای آموزش زبان شکایت می کنند. چگونه یادگیری زبان را در برنامه‌ی روزانه‌ی خود جای دهید راه هایی را نشان می دهد تا در خلال انجام فعالیت های روزمره یادگیری زبان را نیز انجام دهید.

چگونه یادگیری زبان را در برنامه‌ی روزانه‌ی خود جای دهید
چگونه یادگیری زبان را در برنامه‌ی روزانه‌ی خود جای دهید

اما چگونه یادگیری زبان را در برنامه‌ی روزانه‌ی خود جای دهید

۱- به اطراف خود نگاه کنید

صرفنظر از زبانی که استفاده می‌کنید، هر زبان با لغتی متفاوت برای یک چیز مشخص همراه است. برای آسان‌تر کردن کارها، به اطراف خود نگاه کنید و دریابید که چیزها در زبان مقصدتان چگونه تلفظ می‌شوند.

اگر این کار را در خانه انجام می‌دهید، می‌توانید حتی از برگه‌ یادداشت‌های چسبدار استفاده کنید تا اسامی وسایل را به خاطر بسپارید. به علاوه می‌توانید برنامه‌هایی با مجموعه فلش‌کارت‌ها استفاده کنید تا لغات را با ارجاع آن‌ها به وسایل یاد بگیرید.

۲- به زبان مقصد خود صحبت کنید

شما می‌توانید صدها کتاب درسی و کتاب به زبان مقصد خود بخوانید اما این احتمال خیلی کمی دارد که شما را برای بخش صحبت کردن آماده کند. وقتی یاد می‌گیرید که چگونه لغات را چیزها و اندیشه‌های انتزاعی مرتبط کنید، باید به حرف زدن در بیایید و یاد بگیرید که چگونه تلفظشان کنید.

در زمان یادگیری یک زبان، عادت کنید به بلند گفتن چیزها. حتی از رویکرد برگه‌های یادداشت چسبدار استفاده کنید تا متوجه شوید هر شیء چگونه تلفظ می‌شود، هربار که لغت را می‌بینید بلند آن را بگویید. برای این مقصود می‌توانید از برنامه‌های آنلاین استفاده کنید که تلفظ مناسب را آموزش می‌دهند.

۳- یک دفترچه تهیه کنید

تلفن‌های هوشمند برای شما گزینه‌های شگفت‌انگیزی به منظور یادگیری زبان تهیه می‌کنند، اما اگر می‌خواهید از زبان بیشترین استفاده را بکنید، همیشه باید یک دفترچه در دست داشته باشید. نگه‌داشتن یک کتاب دستی زبانی همراهتان و در تمامی اوقات به شما کمک می‌کند که ارتباطی نزدیک‌تر با محتوا و زبان برقرار کنید.

۴- رسانه را با آغوش باز قبول کنید

از موسیقی و فیلم‌ها گرفته تا اپلیکیشن‌های آنلاین اجتماعی، برای هر شخصی که می‌خواهد زبانی جدید را یاد بگیرد چیزی وجود دارد. روی آن کتاب‌های رسمی و تمارین بی‌انتها مقداری کم‌تر وقت بگذارید و برای رویارویی با زبان از رسانه‌ها استفاده کنید.

اگر از رسانه برای یادگیری زبان مقصد استفاده کنید نه تنها مفید است، بلکه هم‌زمان می‌تواند بسیار هم سرگرم کننده باشد. شروع کنید به تماشای فیلم‌ها و سریال‌های مورد علاقه ی خود همراه با زیرنویس یا هم زمانی، یا صحبت اخبار جهان را به صورت آنلاین در زبان مقصد تماشا کنید. این به شما اجازه خواهد داد که آن زبان را روان صحبت کنید و تلفظ درست را راحت‌تر به یاد داشته باشید.

۵- نصیحت‌ها و نکته‌ها را جمع‌آوری کنید

اگر به حرف‌هایی که متخصصین برای گفتن درباره‌ی یادگیری یک زبان جدید دارند، گوش دهید، چیزهای زیادی یاد می‌گیرید. هر زبانی سختی خود را بهمراه دارد و به همین دلیلست که باید همیشه اقدام به پیدا کردن نکات مفید کنید.

هری سایمونز، یک محتوانویس در سایت BestEssays می‌گوید: «یکی از سخت‌ترین چیزها در هنگام یادگیری یک زبان جدید اینست که یاد بگیرید چگونه بنویسید. اگر قوانین و حقه‌هایی را که به شما اجازه می‌دهد این کار را به درستی انجام دهید، بلد نیستید، با موانع زیادی در مسیر روبرو خواهید شد.»

۶- زبان گوشی خود را به زبان مقصد تغییر دهید

مردم به صورت روزانه از تلفن‌های همراه و لپ‌تاپ‌هایشان استفاده می‌کنند، اما آیا می‌دانستید که می‌توانید از این برای یادگیری راحت‌تر زبان مقصد خود استفاده کنید؟ عادت کردن به تنظیم تلفن همراه، تبلت یا رایانه‌ی شخصی به زبان مقصد می‌تواند سخت باشد اما به محض اینکه عادت کنید، خواهید دید که این تغییر بسیار سودمند است.

۷- با گویشوری بومی ‌تمرین کنید

بهترین روش ارتقای مهارت‌های زبان خود صحبت با گویشوری بومی در زبان مقصد است. از طریق صحبت با شخصی که در مبنایی روزانه از زبان استفاده می‌کند، شما دیدگاه بهتری در تلفظ، لغت و استفاده‌ی عبارات پیدا می‌کنید.

شما می‌توانید گویشوران بومی زیادی را به صورت آنلاین پیدا کنید و جلساتی مداوم را در ازای دستمزدی کم برنامه‌ریزی کنید. صحبت با آن‌ها درباره‌ی فعالیت‌های روزانه‌ی خود به تنهایی مهارت‌های زبانی شما را سریع‌تر از آنچه که تصور می‌کنید، ارتقاء می‌دهد!

افراد اغلب برای شروع یادگیری زبان دودل هستند چون فکر می‌کنند فرآیندی بسیار طولانی و زمان‌بر است. با این حال، یادگیری زبانی جدید وقتی که آن را در کارهای روزمره‌ی خود وارد کنید، بسیار راحت‌تر می شود.