نکات امتحان اسپیکینگ در PTE

آموزشگاه زبان ایران اکسفورد به نکات امتحان اسپیکینگ در PTE و کارهایی که برای موفقیت در آزمون PTE و کسب نمره ۶۵ PTE باید انجام دهید اشاره می کند. پس بیایید با هم همراه باشیم.

PTE essential tips
PTE essential tips

به نکات امتحان اسپیکینگ در PTE توجه کنید:

۱- از خیلی سریع صحبت کردن اجتناب کنید

تلاش کنید تا سرعتی در اسپیکینگ داشته باشید که بتوانید کل دوره ی امتحان دوام بیاورید. به یاد داشته باشید که این یک امتحان اینترنتی است، و بنابراین، ورودیِ شما مهم است، و این ماشینی است که به صحبت شما گوش خواهد کرد. اگر سریع صحبت کنید این ریسک را می کنید که الگوریتم را گیج کنید، و احتمالاً هر چیزی را که می گویید متوجه نمی شود.

برای دیدن منابع آموزش PTE کلیک کنید

تلاش کنید تا به جای گفتن هر نکته ای که در نمودار شناسایی کرده اید همه ی نکات مهم را پوشش دهید. نتیجه گیری به همان اندازه ی نکاتی که می گویید اهمیت دارد. قبل از این که بتوانید صحبت خود را به پایان برسانید از صحبت دست نکشید. روی کیفیت و نه کمیت تاکید کنید. طبیعی به نظر برسید. عجله نکنید. از خواندن اخبار با کیفیت، صحبت عمومی و غیره تقلید کنید. این حدِ سرعتی است که باید با آن پیش بروید!

۲- شمرده و با صدای بلند صحبت کنید

مجددا باید تاکید کرد که اگر ماشین صدای‌تان را نشنود، به شما نمره ای نمی دهد. به یاد داشته باشید که مراکز امتحان PTE پر سر و صدا خواهد بود و شرکت کنندگان تلاش می کنند تا با صدای آرام در میکروفون صحبت کرده، و از اذیت کردن بقیه ی شرکت کنندگان اطراف خود اجتناب کنند. اما، این رفتار خوب شما به کامپیوتر کمک نمی کند تا صدای شما را شمرده بشنود. شما باید در میکروفون با صدای بلند و شمرده صحبت کنید. بعد هم این امکان وجود دارد که به خاطر صدای محیط حواستان پرت شود. یک روش هوشمندانه برای این که از عهده ی چنین محیط بی نظمی برآیید این است که یک رادیو داشته باشید تا آن را موقع تمرین اسپیکینگ برای امتحان PTE پخش کنید.

۳- به تلفظ خود توجه کنید

در زندگی روزانه، موقع صحبت به زبان انگلیسی، ما اغلب لغات را با هم در می آمیزیم. برای مثال: “ما باید این کار را انجام دهیم” به “wiv gotta do dis” تبدیل می شود. در امتحان PTE، این از حالت قابل قبول فاصله دارد. موقع تمرین، به هر آوای تکی توجه کنید، و مطمئن شوید که آن ها را به درستی تلفظ می کنید. مطمئن شوید که موقع صحبت در میکروفون لغات را با هم دسته بندی نکنید.