چرا آموزش زبان در کودکی اهمیت دارد؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز بررسی می کند که چرا آموزش زبان در کودکی اهمیت دارد؟ و آموزش زبان به کودکان چچه محاسنی را برای کودک شما خواهد داشت. پس با ما همراه باشید.

چرا آموزش زبان در کودکی اهمیت دارد؟
چرا آموزش زبان در کودکی اهمیت دارد؟

اما چرا آموزش زبان در کودکی اهمیت دارد؟

برای بسیاری از خانواده ها زبان دوم به سادگی رتبه ی دیگری در کارنامه ی کودکان است. در حالیکه یادگیری زبان دیگر خوب خواهد بود، به آن اندازه مهم نیست درست است؟ ما اشتباه می کنیم و در اینجا دلیل آن را مطرح می کنیم.

والدین می خواهند بدانند که آیا یادگیری زبان دیگر برای فرزندشان ضرورت دارد یا عاقلانه است. برای برخی این یک تصمیم دشوار است_ شایعات و افسانه ها یادگیری زبان در عنفوان کودکی زیاد است.

در اینجا برخی خبرها در برخی از شایع ترین افسانه ها را بررسی کرده و واقعیت را از قصه جدا می کنیم. به خواندن جهت درک اینکه چرا یادگیری زبان فقط قابل توصیه نیست اما برای زبان آموزان هر سطحی لازم است.

افسانه شماره ۱: یادگیری زبان از دیگر موضوعات پر اهمیت می کاهد.

واقعیت: یادگیری زبان از موفقیت در دیگر موضوعات حمایت می کند. این یکی از شایع ترین پندار های غلط برای والدینی که نمی خواهند بار علمی فرزندان خود را با دیگر موضوعات مورد مطالعه افزایش دهند می باشد.

حقیقت این است که یادگیری زبان برای مغز فوق العاده است. به مغز خود غذای جدید بدهید(yum!) و اینکار توانایی شناختی را در خلاقیت، حافظه و حل مسائل افزایش می دهد.

آماردروغ نمی گویند_ معرفی یک زبان دوم به یک فرد جوان مستقیماً با پیشرفت تحصیلی بیشتر و افزایش نمرات آزمون استاندارد شده مرتبط است.

افسانه شماره ۲: دوره های زبان دبیرستان و دانشگاه کفایت می کنند.

واقعیت: یادگیری زودتر به معنای یادگیری بهتر است. بیایید با حقایق رو به رو شویم، فرزندتان در بعضی چیزها از شما بهتر است. فقط تعداد کمی از آنان را ذکر می کنیم؛ بالا رفتن از درخت، گرفتن قوباقه، شیر شکلات چاق کننده _ اما آیا می دانید آنها در یادگیری زبان نیز به شما ضربه می زنند؟

تحقیقات نشان می دهند که وقتی توانایی های شناختی فرزندتان در حال شکل گیری هستند، تمام چیزهایی که می آموزند به شیوه ای طبیعی تر جذب می شود. به این دلیل نباید سعی کنیم مانند کودکان زبان بومی مان را بیاموزیم؛ گاهی این اتفاق رخ می دهد!

بچه ها نه تنها قوانین دستور زبان که یادگیریش برای بزرگسالان سخت تر است را نهادینه می کنند، آنها همچنین به احتمال زیاد بر تلفظ صحیح تسلط می یابند_ برخورداری از مهارت شگفت انگیز اعتماد به نفس بطور بدیهی زمانی که آنها در دبیرستان به مطالعه ی زبان دیگری می پردازند، آغاز می شود .

افسانه شماره ۳: یادگیری زبان امری غیر ضروریست زیرا همه به هر حال به زبان انگلیسی صحبت می کنند.

حقیقت: دو زبانه بودن حتی اگر هرگز کشور را ترک نکنند به فرزندتان چشم انداز شغلی بهتر( و متنوع تری) ارائه می دهد. هیچ خانواده ای قصد ندارد در آسیا سفر کند؟ همه به غذاهای فرانسوی علاقمند نیستند؟ درست است _ لازم نیست از یک مورد عشق به مسافرت برای عامل یادگیری زبان در آینده برخوردار باشید. مهم نیست که فرزندتان چه مسیری را طی می کند، بهترین زمان برای چند زبانه شدن است.

دنیای ما بیشتر از قبل متصل است، به معنای این است که شرکت هایی که کاندیداها با مهارتهای زبانی چندگانه ترجیح می دهند بیش از آن که فقط به یک زبان صحبت کنند. کمتر از یک چهارم مردم دنیا  به زبان انگلیسی صحبت می کنند.

مگر اینکه قرارگیری زودهنگام برای یادگیری زبان می تواند به معنای دسترسی به طیف گسترده تری از موقعیت های حرفه ای  داخلی و بین المللی بعدی باشد یا ممکن است فقط زبان شناس بعدی در زبان های مانگو باشد، احتمال آن بی پایان است.

افسانه شماره ۴: مهارت های زبانی فقط رزومه پُر کن هستند.

حقیقت: یادگیری یک زبان دیگر می تواند شما به یک شخص با مهارت های متعدد تبدیل کند.

در حالیکه چند زبانه بودن قطعاً می تواند رزومه ی شما را پُر کند، یادگیری زبان دیگر مزایای شخصی ارائه می دهدکه بوسیله ی مقایسه ی حقوق نمی تواند مورد ارزیابی قرار گیرد.

چند زبانه بودن احتمالاتی را به وجود می آورد که فراتر از برگزاری یک گفتگوی ساده بروید. شما می توانید در کشور هایی که به زبان دوم ( یا سوم) شما صحبت می کنند وقت بگذرانید و از دوستی با گروه های مختلف مردم و داشتن شانس دیدن چیزهایی از دیدگاه های مختلف فرهنگی بهره مند شوید.

توانایی درک مسائل از نقطه نظر های متفاوت و تحمل بیشتر دیگر فرهنگ ها برای جامعه ی ما که بطور فزاینده ای جهانی شده است دارایی ارزشمندی محسوب می شود.