چرا یادگیری زبان مهم است

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد این سوال را از بین سوال های دیگر زبان آموز بسیار مهم می داند. اگر سوال شما هم این است که چرا یادگیری زبان مهم است پس حتما با دلایل زیر قانع خواهید شد.

چرا یادگیری زبان مهم است
چرا یادگیری زبان مهم است

اما چرا یادگیری زبان مهم است

زبان بر زندگی اعضای هر نژاد، عقاید، و منطقه ی جهان اثر می گذارد. زبان به ابراز احساسات ما، علایق، و پرسش های ما درباره ی جهان اطرافمان کمک می کند. لغات، حالات و لحن، در اتحاد با هم استفاده می شوند تا طیف وسیعی از احساس را به نمایش بگذارند. روش های تک و متنوع که انسان ها برای ارتباط از طریق زبان نوشتاری و گفتاری استفاده می کنند، قسمت بزرگی از آن چیزی است که اجازه می دهد تا توانایی درونی خود را به کنترل در آوریم و اتحادی همیشگی را با هم داشته باشیم؛ و این انسان را از بقیه ی امپراطوری حیوانات جدا می کند.

اهمیت ارتباط اغلب سرسری گرفته می شود. علیرغم دلاوری بزرگ ما در ارتباط، سوء تفاهم ها و ترجمه های اشتباه رایج هستند. این باور که اگر یک شخص دور دنیا را سفر کند و از تمام انسان ها انتظار داشته باشد که زبان بومی او را بدانند متکبرانه است. برای سفر به دور دنیا، خواه برای کار باشد یا تفریح، علاقه و تمایل به وفق دادن خود به فرهنگ ها و روش های جدید ضروری است. البته وفق دادن شامل توانایی برقراری ارتباط با افراد جدید در گویش های مختلف است. قادر نبودن به برقراری ارتباط در کشوری برابر است با زندگی‌ با اختلالی جدی؛ اگر هیچ راه دیگری برای برقراری ارتباط با یکدیگر وجود نداشته باشد وفق دادن و کنار آمدن با افراد جدید خیلی سخت و تقریبا غیر ممکن است.

به علاوه، توانایی برقراری ارتباط به زبان های مختلف در جامعه ی تجارت جهانی که به طور فزاینده ای جامع می شود، بیش تر و بیش تر اهمیت پیدا می کند. برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان و شرکت ها به زبان بومی آن ها یکی از گام های اول برای ایجاد ارتباط تجاری بین المللی همیشگی و ثابت است. انجام این کار، شخص چند زبانه را به طور خودکار مایل ها جلوتر از همکارانش در رقابت برای مشاغل و موقعیت های با اعتبار بالا قرار می دهد. زبان یک جنبه ی اصلی برای آماده کردن بچه ها است تا در تلاش برای حرفه ی آینده شان موفق شوند که دبیرستان های سراسر کشور و تقریبا هر کشور غربی مستلزم گذراندن حداقل دو سال زبان خارجی است. بیش تر موسسات حتی در سنین کم تر هم موقعیت هایی برای یادگیری زبان خارجی ارائه می کنند. در سال های اخیر، روان شناسانی مانند اَگنس کُواکس درباره ی هوش و ظرفیت ذهنی بچه های دوزبانه ی جوان در مقایسه با بچه های یک زبانه تحقیق کرده اند.

‘ مدارک جمع شده از تعدادی از چنین تحقیقاتی پیشنهاد می‌کند که تجربه ی دوزبانه بودن عملکرد اجرایی مغز را ارتقا می دهد – سیستمی فرمانی که فرایندهای توجه را که ما برای برنامه ریزی، حل مسائل و انجام کارهای مختلف ذهنی دیگر استفاده می کنیم، هدایت می کند.’ به علاوه، با آهسته القا کردن زبان خارجی در سن پایین، والدین بچه های خود را مایل ها جلوتر از رقبای آینده ی آن ها قرار می دهند.

اثر چندزبانگی حتی در رشته های بیش تری هم قابل ردیابی است. دکتری که به زبان بومی بیمارش با او ارتباط برقرار می کند احتمالش بیش تر است که در تشخیص آن ها موفق شود. دانشمند یا مهندسی که یافته ها و ایده هایش را به همکارانش توضیح دهد قادر خواهد بود تا کارها را سریع و عالی به انجام برساند، حتی اگر همکارانش زبان اول او را متوجه نشوند. هر مدیری در هر شرکتی در جهان که مسئولیت استخدام را بر عهده دارد به شما خواهد گفت که توانایی صحبت به زبانی خارجی محصولی با ارزش است. یادگیری برقراری ارتباطی سلیس به چند زبان، در زمان های اقتصادی نامشخص، امنیت شغلی اضافه و پیشرفت را در موقعیت ها فراهم می کند.

برای آماده سازی بچه های کشورمان که در آینده نسل بعدی موسس شرکت، دکتر، دانشمند، مهندس، یا هر شغل اثرگذاری که انتخاب می کنند، خواهند بود، باید از سن پایین محیطی را پرورش داد که یادگیری چند زبانه بودن را تشویق می کند. از طریق این ما خودمان، بچه های خود، و بچه های بچه های خود را برای شکوفایی، موفقیت، امنیت، و سرانجام کامیابی آماده می کنیم.

بنابراین، ایجاد محیطی گرم و راحت که بچه ی شما با یادگیری پیچیدگی های زبان رشد کند، به شما بستگی‌ دارد.