روش های موفقیت در اسپیکینگ PTE

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد بهترین آموزشگاه زبان PTE در ایران، در این مطلب آموزش PTE به روش های موفقیت در اسپیکینگ PTE اشاره می کند. در ابتدا بیایید ببینیم آزمون PTE چیست و بعد به سراغ بخش های مختلف آزمون و روش های بدست اوردن نمره مناسب PTE در آن اشاره می کنیم. پس با م همراه باشید.

being successful in pte speaking
being successful in pte speaking

امتحان PTE چیست؟

PTE مخفف آزمون انگلیسیِ آکادمیک Pearson است. این امتحان برای افرادی طراحی شده است که گویشوران بومی انگلیسی نیستند. این آزمون خیلی مشابهِ آیلتس و تافل است با این حال امتحان PTE در کامپیوتر و در فضایی امن گرفته می شود. این امتحان مانند آیلتس شامل چهار ماژول بسیار مشابه است. چهار ماژول اسپیکینگ، لیسنینگ، ریدینگ و رایتینگ هستند. این امتحان معمولاً در یک جلسه به طور کامل گرفته می شود. مقدار زمان کلی برای آزمون PTE سه ساعت است. بهترین مساله درباره ی امتحان این است که شما نتایج خود را خیلی سریع و حداکثر ظرف پنج روز می گیرید. این امتحان در اصل توانایی شما را در برقراری ارتباط به زبان انگلیسی با دیگران مشخص می کند تا حدی که آنها متوجه شوند شما تلاش می کنید چه بگویید. هر قسمتِ آزمونِ PTE شامل تقریباً ۵ سوال از انواع مختلف است که بعداً در زیر توضیح می دهیم به جز مدول رایتینگ. اگر شما هیچ ایده ای از قالب امتحان یا انواع سوالاتی که باید در آزمون PTE جواب دهید ندارید، احتمالاً در امتحان قبول نمی شوید. بهترین نکته در مورد اینکه در امتحان PTE قبول شوید این است که از قبل تمرین کنید و سپس به سراغ شرکت در آزمون رسمیِ نهایی بروید.

روش های موفقیت در اسپیکینگ PTE

نکات متعددی وجود دارد که به کسب نمره ای عالی در امتحان PTE کمک می کنند. چهار قسمت کل امتحان همراه با بعضی از نکات توضیح داده شده اند تا به شما کمک کنند که نمرهی بهتری بگیرید.

PTE – قسمت اسپیکینگ

این اولین ماژول امتحان است. شما باید به مهارت های اسپیکینگ خود توجه کامل داشته باشید، این آزمون مهارت های ریدینگ، رایتینگ و لیسنینگ شما را هم می سنجد. شما تعدادی جمله را خواهید شنید که تکرار می کنید و مطمئن می شوید که با صدای واضحی می گویید. به جز این شما باید به سوالاتی که پرسیده می شوند جواب دهید و همچنین باید آنچه را که متن درباره ی بعضی موضوعات آکادمیک مطرح می کند خلاصه کنید.

ماژول اسپیکینگ از معرفیِ شخصی شروع می شود که شما باید خود را به درستی معرفی کنید. بعد از معرفی شما می توانید با بقیه ی آزمون پیش بروید. مساله ای که شما باید به یاد داشته باشید این است که سریع و روان صحبت کنید. اگر شما موقع جواب دادن به سوال در میکروفون حتی برای سه ثانیه مکث کنید ضبط صدا متوقف می شود و تنها فرصت خود را برای ارائه ی پاسخ کامل و گرفتن نمره  از دست می دهید. چند تسک اصلی در مدول اسپیکینگ وجود دارد مانند:

Read Aloud

شما در این تسک ۶ تا ۷ جمله را که در صفحه ی مانیتور کامپیوتر نشان داده شده است می خوانید. در این تسک مهارت های ریدینگ و اسپیکینگ شما سنجیده می شود. بر اساس قضاوت روی روانی، جریان، تلفظ و تکیه ای که روی هر جمله می گذارید به شما نمره داده می شود. زمان اختصاص داده شده به این تسک متفاوت است. تقریباً باید ۶۰ لغت بنویسید.

Repeat Sentence

در این تسک ۱۰ تا ۱۲ جمله را می شنوید که باید دقیقاً همان طور که شنیده اید در میکروفون تکرارشان کنید. این تسک مهارت های اسپیکینگ و لیسنینگ شما را می سنجد. این تسک ۱۰ تا ۱۵ ثانیه زمان می برد. شما باید برای همه ی تسک ها خود را به خوبی آماده کنید. نمره دهی این تسک هم به طور بخشی است.

Describe Image

در این تسک تقریباً ۶ تا ۷ تصویر به شما نشان داده می شود که باید در میکروفون آنها را توضیح دهید. این تسک توانایی اسپیکینگ شما را می سنجد. نمره دهی به طور بخشی است و زمانی که برای این تسک به شما داده می شود ۴۰ ثانیه است.