چه زبانی یاد بگیریم؟

 

چه زبانی یاد بگیریم؟

 

این سوال ذهن بسیاری از دانشجویان را به خود مشغول کرده است. خوب است بدانید که در انتخاب یادگیری زبان های دوم و سوم معیار های زیادی می توانند موثر باشند. اما این نکته را همیشه در ذهن خود بسپارید که یک زبان جدید همواره می تواند افق های تازه ای را برای شما پدید بیاورد. پس بهتر است با آگاهی برای آموختن زبان قدم بردارید. معیار های زیر را در انتخاب زبان ها در نظر بگیرید:

 

علاقه:  مهم ترین عامل برای آموختن یک زبان داشتن علاقه به آن است. این علاقه می تواند حاصل از موارد زیادی همچون علاقه به فرهنگ، موسیقی، فیلم، مردم ، سبک زندگی و یا… باشد.

 

کاربرد:  یکی از مواردی که باید حتما به آن توجه داشته باشید کاربد آن زبان برای شماست. اینکه چه کشور هایی در دنیا و چه تعداد انسان در دنیا از این زبان استفاده می کنند می تواند کمک بسیاری کند. علاوه بر این کاربرد زبان در رشته مورد نظر نیز می تواند کمک خوبی باشد. برای مثال زبان فرانسه برای افرادی که حقوق می خوانند و زبان آلمانی برای کسانی که در رشته های صنعتی در حال تحصیل می باشند می تواند موثر باشد. لیست زیر تعداد افرادی که در دنیا با زبان های مختلف صحبت می کنند را نشان می دهد:

  1. Mandarin Chinese (720 million)
  2. English (480 million)
  3. Spanish (320 million)
  4. Russian (285 million)
  5. French (265 million)
  6. Hindi/Urdu (250 million)
  7. Indonesian/Malay (230 million)
  8. Arabic (221 million)
  9. Portuguese (188 million)
  10. Bengali (185 million)
  11. Japanese (133 million)
  12. German (109 million)

 

درجه سختی زبان: این مورد می تواند یکی از مواردی باشد که شما را وادار کند در میانه های راه یادگیری را رها کنید. پس ما توصیه می کنیم اگر برای یادگیری یک زبان اجباری ندارید این زبان های را جزو آخرین انتخاب های خود قرار دهید.

 

( به ترتیب : عربی ، کره ای، ژاپنی، چینی)      Arabic, Korean, Japanese and Chinese

 

اهمیت زبان برای کارفرمایان: یکی از موثرترین دلایل یادگیری یک زبان می تواند فرصت های شغلی باشد که آن زبان می تواند برای شما به وجود آورد. لیست زیر می تواند به شما کمک کند تا بسته به جایی که قصد اشتغال در آن را دارید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید.

  • آمریکا: انگلیسی، اسپانیایی، پرتقالی، فرانسه، زاپنی
  • اروپای غربی: انگلیسی، فرانسه، آلمانی، اسپانیایی،ایتالیایی و …
  • آسیا اقیانوسیه: انگلیسی، زاپنی، چینی،کره ای و…

 

دسترسی: موجود بودن منابع و کلاس های آموزشی برای یادگیری یک زبان نیز عامل مهمی است که دانشجویان باید به آن توجه زیادی نمایند.