چرا دیگر حتی آمریکایی ها باید زبان دیگری یاد بگیرند؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد همیشه به استناد تحقیقات مختلف بیان کرده است که دیگر در سال های آینده فقط زبان انگلیسی کافی نیست. امروز نظر یک انگلیسی زبان را می آوریم که معتقد است چرا دیگر حتی آمریکایی ها باید زبان دیگری یاد بگیرند؟ حتما این متن جالب را تا انتها بخوانید.

چرا دیگر حتی آمریکایی ها باید زبان دیگری یاد بگیرند؟
چرا دیگر حتی آمریکایی ها باید زبان دیگری یاد بگیرند؟

اما چرا دیگر حتی آمریکایی ها باید زبان دیگری یاد بگیرند؟

موقعیت‌های شغلی خود را بهبود بخشید
وقتی من شروع به یادگیری اسپانیایی کردم، هرگز واقعاً به این فکر نمی‌کردم که زندگی و کار در خارج از کشور تا چه اندازه جالب است، اما موقعی که در اکوادور و کاستاریکا بودم، به زودی کارهای عادی این دنیا مانند پیدا کردن آپارتمان برای اجاره و رفتن به آرایشگاه و کوتاه کردن موهایم ناگهان مهیج بود. آن‌ها چیزهای زیادی هم به من یاد دادند. من یاد گرفتم تا با هدایت زندگی روزانه ی خود به طرف زبان جدید و فرهنگ جدید انعطاف پذیرتر و با فکرتر باشم.

عمیق تر شوید
اما احتمال دارد که شما بپرسید آیا از آن‌جا که ‘همه انگلیسی صحبت می کنند’، تمام این‌ها اهمیت دارد؟ بله مهم است. همان طور که شاخص کارآمدی زبان انگلیسی (EPI) نشان می‌دهد، تحقیقی گسترده از سطوح انگلیسی در سراسر دنیا، از ۷۲ کشور انگلیسی زبان غیر بومی در این تحقیق، فقط ۴۲ کشور جمعیتی با میزان مهارت بالای ۵۰ درصد داشتند. اگرچه خیلی از افراد تا حدی انگلیسی صحبت می‌کنند، اما به اندازه‌ای که صحبت با آن‌ها به زبان بومی‌شان مؤثر است، صحبت با آن‌ها به انگلیسی مؤثر نخواهد بود.

مغز خود را آموزش دهید
اگر شما هنوز متقاعد نشده اید که یادگیری زبان دوم با ارزش است، به این توجه کنید: مدرکی قاطع نشان می دهد در حالی که مغز دوزبانه‌ها شاید هوشمندتر نباشد (البته هنوز در ایباره تصمیم نهایی اتخاذ نشده است)، نسبت به همتایان یک زبانه ی خود متفاوت کار می‌کند. و شاید به طور خیره کننده‌ای، برای مدت طولانی‌تر سلامت بمانند. محققان با تعویض یکپارچه ی زبان‌ها بر این باورند که دوزبانه ها ‘اندوخته‌ی شناختی’ را می‌سازند که احتمالاً بیانگر این موضوع است که چرا افرادی که به بیشتر از یک زبان صحبت می‌کنند در زندگی خود به طور مداوم دیرتر به جنون یا آلزایمر مبتلا می‌شوند.

از محدوده‌ی راحتی خود فراتر روید
و شاید این که چرا یادگیری زبان دوم به عنوان یک گویشور انگلیسی به این اندازه با ارزش است: ما را فراتر از محدوده ی راحتی خود می برد، و ما را به چالش می‌کشد تا دیدگاه های جدید را جستجو کنیم و در روشی بامعناتر با جهان ارتباط برقرار کنیم.